Monday, 1 November 2010

Le Saturdag

Lördag var Basar Under, och jag fick hjälp och pepp av Kajsa hela dagen. Och det var tur det, eftersom jag fortfarande återhämtade mig från Torsdagens vinkatastrof.

 Såhär hade jag ordnat - allt vi hade med oss var på rea, eftersom Lördag var den sista dagen. 
Det var många som provade den underbara glitterhatten i bästa ABBA-stil från Egypten, men tyvärr ingen som vågade slå till. Det var en Italiensk klown på plats, som skrämde Kajsa. Hon gömde sig bakom en vacker 70-talsklänning med stora volanger att försvinna bakom.
Efter basaren blev det en burgare och ett glas vin samt planering inför världsherravälde före jag släppte iväg Kajsa och åkte vidare för att träffa fästmannen.

Vi hamnade på bowlinghallen vid Gullmarsplan där baren serverade inte så gott men ganska billigt vin, thé och Jaeger-drinkar, och en spelning ovanför bowlingbanorna. Hårrock på en plattform ovanför disco-bowling är ungefär så bra det blir, tror jag. En riktigt bra spelning, och plötsligt var det 2 på morgonen och verkligen dags att åka hem och lägga sig. Hur var din helg?

Basar Under was interesting, and I was lucky to have Kajsa helping me out all day, even though she was scared of the odd Italian clown and had to hide behind a 70s dress. After the bazaar, we had a burger, a glass of wine and some plotting before I released Kajsa and headed to Gullmarsplan, where the bowling alley presented some great heavy metal on top of the lanes. How was your weekend?

3 comments:

 1. Låter som en bra lördag :) Vår helg var också himla bra. Hittade fina lampor i mattbutiken som du tipsade om, så tack för det! :) dock slog vi inte till på någon men.. snart. :) Avslutade lördagen med halloween fest och helgen avslutades med vänner-maraton heeeela söndagen, haha. Så skönt!

  ReplyDelete
 2. Vad bra! Hemma hos oss var det Batman-maraton. Det var allt vi orkade med igår! Jag låg på soffan och broderade och Michael gav mig cola light. Så produktiv var mig dag, ha ha.

  ReplyDelete
 3. Jag tycker att du ska lägga upp värsta fina inlägget med alla 50-talsklänningar du fyndade. Kan bli ungefär det finaste inlägget någonsin misstänker jag. Så, do it. Do it now.
  Kram

  ReplyDelete