Tuesday, 22 June 2010

Hattifnatt

Här kommer ett par bilder av den första hatten jag gjort till vårat accessoir-projekt. Den är inspirerad av bröderna Grimms sagor och har en liten plastängel med en fågelrumpa och pärlbälte. Typ.

Here's a couple of shots of the first had I made for our accessories project. It's inspired by the Grimm fairytales, and has a little plastic cherub with a bird's tailfeather and a pearl belt. Obviously.Annars är jag sjuuk igen (eller kanske fortfarande), så jag får inte fram ordentliga meningar och ska därför sluta skriva nu. 

In other news I'm ill again (or possibly still), so I am struggling to form sentences and will therefore stop writing now.

2 comments:

  1. Alltså Fanny.. din blogg är magisk, du är magisk, butiken är magisk och den där hatten är mer magiskt än det mesta i hela vida världen. Jag borde vara arg på dig för att din blogg gör så att jag inte kan jobba (måste scrolla vidare sida efter sida och kika på allt). Ska göra ett fint litet inlägg om dig och butiken på bloggen så fler blir lika förtjust som jag!

    ReplyDelete