Thursday, 30 September 2010

Jah!

Bakåt:Framåt: Dag Ett! (försenad, men det är Bloggers fel - dumma Blogger!)

Nästan hela dagen var det en jättelång kö för att komma in, jag hoppas att alla fina besökare tyckte att det var värt väntan! Som tur var var det en riktigt fin dag.

Stockholm vintage fair: Day One! (delayed because of Blogger - dang you, Blogger!)

There was a huge queue outside almost all day long, and I hope that the wait was worth it. Luckily it was a lovely day.

I kön hittade jag de här stiliga damerna som jag ju kände igen från Helsinki Vintage - de hade kommit hela vägen från grannlandet i öst för att titta på det svenska utbudet.

I found these lovely ladies waiting outside, whom I recognised from Helsinki Vintage - they had come all the way from Finland to have a look at what Stockholm had to offer.

Och Team Americana var där - influgna från hela världen och jättesöta allihopa. Nu fick jag inte en bild där Gina är fin i sin hejarklackskjol, men det var hon verkligen!

And Team Americana was there - an international crew flewn in from all over the place and looking so cute. Unfortunately I didn´t get a proper shot of Gina being cute in her cheerleading skirt, but she really was!Dagens outfit var en vintage yllekjol från Jaeger, med nyare blus och min nya hårblomma från Helsingfors.

Outfit of the day was a vintage wool skirt from Jaeger, new blouse and my shiny new hairflower from Helsinki.

Och mamma var söt i bekväma hängselbyxor och fina hårblommor. Hon fuskade med gympaskor men fick ändå ont i fötterna. Nästa gång tar vi med oss fåtöljer och fotbad!

Vi hoppas att ni hade det lika roligt som vi tyckte att det var, och är så nöjda med våra egna fynd och våra nya vänner!

And Mama Kellerman looked very sweet in comfy dungarees and pretty hairflowers. She cheated and wore sneakers but her feet still hurt at the end of the day. Next time around, we´re  bringing armchairs and footbaths!

We hope that you had as good a time as we did, and we´re so pleased with our own finds and our new friends!


5 comments:

 1. Ni hade så mycket fint i helgen på mässan! Ska lägga upp mer bilder från lördagen och då även lite bilder från er, på bloggen. Just nu sitter jag i "min" butik några kvarter bort från dig. Det är lugnt. Och ganska tråkigt. Och de har fått in fina skor som jag vill ha. Som kostar många pengar. gnork.

  ReplyDelete
 2. I'm glad I'm still lookin' cute in a cheerleader skirt so many years later! Hope to see you soon!
  xo

  ReplyDelete
 3. Yeah, maybe once a cheerleader always a cheerleader?

  ReplyDelete
 4. Gina did look great in her cheerleader skirt...and so did everyone else!!!!! Great time! ~ Lori...'Team Americana'

  ReplyDelete