Monday, 6 September 2010

Le Saturday


Efter ett par dagars förberedelse (inklusive inköp av hårtoffs för att fixa en riktigt bra beehive, eller att använda som brösthår) var det dags för vår första marknad, Basar Under. 

After a few days´ worth of prep (including purchase of chavvy hair piece to use for beehive, or as a chest wig) the time came for our first market, Basar Under.


Agnes visar upp en smickrande 70-talsklänning med stil.

Agnes displays a 70s beauty with panache.


Dagen gick snabbt, var fylld av trevligt folk och brownies, och helt plötsligt var det dags att plocka ihop sakerna och åka därifrån igen. Jag och Kajsa gick och njöt av tapas, och ett par glas vin till mig (som jag SVÄR var någon sorts nymodigt superstarkt sprit-vin, för efter två glas blev det plötsligt riktigt klurigt att gå i en rak linje).

The day went by so quickly, was filled with nice people and brownies, and before I knew it it was suddenly time to go. Kajsa and I went on to get some tapas (and a few glasses of wine for me which I SWEAR was some freaky newfangled breed of superstrength wine because after two glasses it was suddenly tricky to walk in a straight line).

En bra Lördag kan man lugnt säga.

Easily a good Saturday.

2 comments:

 1. Hej Fanny!

  Vad kul att du tittade in och sa hej! Och som sagt - kul att möta en kollega så här i cyberrymden. :) Hur går det för dig med din shop?

  Ha det gott!
  //Catrin

  ReplyDelete
 2. Absolut! Jag tror att det går bra för butiken, ha ha, men det är lite svårt att säga än så länge. Vi öppnade i Januari och håller fortfarande på att förbättra oss, och framför allt med att sprida ordet. :) Har du även en fysisk butik?

  ReplyDelete