Friday, 18 November 2011

Nouveautés! pt 2

Här kommer ännu fler vackra klänningar som nu hängs ut i butiken! 

1940-talsklänning i storlek 36-38, i underbart skick och med vackra, starka färger. Liten,  enkel krage av tyll och med fina raka axlar. Det matchande skärpet finns även kvar! 750 kronor kostar den här skönheten.


Hemskt dålig bild på en hemskt söt klänning. Den här hittade jag i frankrike, men den är av ett amerikanskt märke som heter Peggy Lane. I jättefint skick, och med underkjol i styv bomull. Storlek 36, och kostar 600 kronor.

Mysig vinterkappa i klassiskt rutmönster, mjuk och fin och i sextiotals-form. Storlek 40-42, kostar 600 kronor.


Supersöt klänning i bästa swinging sixties-anda, märket heter Silva, och kommer från Biarritz. Tyget är ett mönstrat spetstyg, fodrat med ett silkeslent vitt tyg. I superfint skick, passar en storlek 38-40 och kostar 450 kronor.


Fler underbara klänningar i butiken, och fler bilder imorgon! Bor du inte i Stockholm, eller har du inte chans att komma in till butiken? Emaila mig, låt mig veta vad som intresserar dig, så kan jag skicka mått osv. 

More wonderful dresses now in the shop, and more pictures coming tomorrow! If you don't live in Stockholm, you can email me for measurements and shipping information!

1 comment:

  1. När Fanny ångar klänningar står Fantomens skugga stilla! ;) Va snabb du é! Kul att se klänningarna släta och fina, i en butik i stället för i en plastsäck :) Fortfarande lite irriterad över att den där färgglada 40-talsklänningen va för stor för mej dock...

    ReplyDelete