Monday, 7 November 2011

Hot off the press!

I dagens Metro kan vi läsa att vintage blivit folkligt - och på ett hörn av omslaget satt mitt lilla ansikte och tittade tillbaka på mig när jag plockade upp tidingen i morse.  

Copyright: Metro, Henry Lundholm

Igår var det ju Little Vintage Lover Fair, och det har redan bloggats en del! Det var en riktigt lyckad dag, och som alltid härligt att se både bekanta och nya ansikten bland entusiasterna.
Miss Meadows skriver om mässan och om vackra Tifas nya tidning - Min Boudoir! Första numret har precis kommit ut, och det är ungefär hur fint och hur spännande som helst, men det får bli mer om det en annan dag!

Bild: Miss Meadows
Bild: Miss Meadows


Bild: Tifa DeLeone

Hon lyckades även fånga Miss Meadows på bild!

Bild: Tifa DeLeone
Vackra Elsa var på plats med sina söta flugor, Decadence Darling och Orkan Lia, och hittade även ett spännande fynd hos mig, som hon lovar att lägga upp bilder på så småningom.

Bild: Elsa Olsson
All from Little Vintage Lover Fair! Great event yesterday, so many old and new friends, so much foot ache!

4 comments:

 1. Det var kul och se dig i Metro imorse! Blir dock alltid lika småirriterad när skribenterna skriver om second hand och vintage som om det är samma sak.

  ReplyDelete
 2. Ja, precis, det var synd, jag får fortsätta propagera!

  ReplyDelete
 3. Jag fick Min Boudoir idag och jösses vilket fantastiskt jobb ni har gjort. Jag är totalt kär och tänker äntligen kommer nått sånt på marknaden.

  ReplyDelete
 4. Vad roligt, jag tyckte också att den blev superfin!

  ReplyDelete