Wednesday, 2 March 2011

Yesireebob

Tyvärr blev ju Lördagens auktion inställt - ett stort förlåt till alla ni som ville komma! MEN vi hoppas kunna få ihop en ny, spännande auktion inom en snar framtid, och du kan fortfarande komma in, titta på all underbar, exklusiv vintage som skulle auktioneras ut, och ge oss ett bud! Är det ett bra bud kan du få handla till ruskigt bra priser! 
Jean Paul Gaultier-jackan har sålt, likaså mink-broschen, puss in boots-tröjan och hårprydnaden från 1940-talet. Alltså finns det kvar att fynda, bland annat: Thierry Mugler-klänning, Versace-skor, Dior-skor och mycket mer - bilder och beskrivningar finns på hemsidan!

Senaste tiden har det blivit en del rolig uppmärksamhet för butiken - i Södermalmsnytt, Whatsupsthlm, tydligen hade Svenskan en liten notis, och jag är intresserad av att vi tydligen nämndes i en lokaltidning i norra Stockholm. Har någon sett det? Senaste dagarna har See By Emy's fina blogg haft ett litet inlägg, då hon ser fram emot att bli söderböna och besöka butiken - mycket varmt välkommen!
Therese Lindfors med team var inne och lånade lite vintage för en spännande plåtning - läs mer här!

Och en väldigt stilig Estnisk blogg skriver om oss. Eh, jo, Google translate fungerar ju... sådär. "poekene passerar genom två våningar och är fast besluten att årgångar från det förflutna finns främst i designer skapelser". hmmm.... Men det verkade väldigt positivt, jag hoppas de trevliga Estniskorna (?) hade det riktigt trevligt i Stockholm!

Har du sett något om oss, i din tidning eller på nätet? Då vill jag jättegärna se!

No comments:

Post a Comment