Monday, 30 August 2010

Munnday
Idag hänger jag ut höstnyheter och blir kär i alla underbara chokladbruna läderaccessoarer och sjuttiotalsmönster.

Today I´m arranging the autumn display and falling in love with all the chocolatey brown accessories and seventies patterns.


Min favorit är den här klänningen i underbart skirt tyg.

This dress is my favourite. It is made from the loveliest sheer fabric.

Mina of England står det på lappen, och en liten Carnaby Street-skylt finns avbildad också.
Om du undrar varför bilderna är ännu suddigare än vanligtvis är det för att jag skaffat en high tech telefon och inte förstår mig på den alls.

If you are wondering why the pictures are even blurrier than usual, it is because I have a fancy new phone which I do not understand at all.

5 comments:

 1. i waaaaant! när jag blir rik ska jag bara handla hos er! haha :)
  Tack för en fantastiskt trevlig (även om ämnena vi pratade om ibland var väldigt tunga) kväll. Fint sällskap, fin mat, fin afton och allting var bara.. så jäkla fint. Måste göras om snart! Bamsekram

  ReplyDelete
 2. Tack så hemskt mycket själv, det var jättekul, ursäkta om jag blev lite virrig på slutet, de serverade ett riktigt starkt vin, jag vinglade visst lite när jag kom till tuben.

  ReplyDelete
 3. Haha, jag märkte då inte av något vingel alls jag! Och om det så nu var, spelar roll. Lite vingel har inget dött utav. Nu sitter jag förresten i lägenheten på Lidingö. Dörren är öppen till terrassen och det är grejer överallt och det kommer bli så fint! Snart är du/ni välkommen på kalas. wi wi waah
  (oh btw! berättade för min Rockyfantast till bror om din bror. Han blev alldeles stum och utbrast sedan "faaaaan vad coolt. Fan vad coolt! Berätta att jag fan har köat på en bokmässa för att få hans signering i ett album" haha! Så var min broders dag gjord.)

  ReplyDelete
 4. Ååh, vilken perfekt höstdag att sitta i sin nya lägenhet! Jag är säker på att det blir hur fint som helst och vi ser fram emot att komma på besök, i våra sunday best. :D

  Nååå, brorsan. :) Nästa gång kan han ju briljera med att han känner dig som känner mig som känner Martin. De andra fantasterna kommer att bli gröna av avund.

  ReplyDelete
 5. Åh åh ja. Det är fantastiskt här. Igår ville jag gråta ögonen ur mig men jag börjar liksom.. acklimatisera mig. Nu vill jag ha hit alla mina saker och kläder och börja.. bita i det! Hittills har jag ställt all min konst, fågelbur, matryoschkadockor och nya loppisgrejer mitt på golvet bara för att de är så fina.
  Så snart vi kommit på plats blir det inflyttningsfest. Jag håller dig uppdaterad om när så fort jag vet!

  Fick en länk från Agnes blogg och känner mig mig att det kommer bli succé. Helt fantastiskt. Löv it!

  Kan meddela att jag redan stigit i min broders grader av gillande. Haha!

  ReplyDelete