Wednesday, 11 August 2010

Äntligen! and finally!

Nu kan du äntligen se priser i svenska kronor på webshoppen! Välj valutan du föredrar och slipp räkna i huvudet när du vill shoppa!
You can now select your currency at the webshop! Just select your preferred currency from the start and shop away without having to do the mental arithmetics. Great, huh?

6 comments:

 1. Åh, det är ju superbra! Jag tror att många blir lite lata när det kommer till att behöva räkna om priserna (hej, det mänskliga släktet är slöa korvar!) så det blir nog finemang. Mönster på klänningen är fantastiskt dessutom. Jag är ju mer utav en 70-talsflicka men jag är ändå jäkligt svag för mönster från 60-talet.

  Tack så himla mycket rdara du för erbjudandet om att låna något till Fashion Week nästa vecka. Om jag ska på någon fancy pants fest så kanske jag skulle kunna göra det? Då kan jag göra en jävla massa reklam för butiken och tala om att det är där plagget kommer ifrån så att alla vallfärdar till söder. :)
  Kram kram!

  ReplyDelete
 2. Man är ju lite lat när man shoppar på nätet överhuvud taget, också ser det dyrare ut i dollar än vad det är, tror jag, eftersom dollarn är så svag nu.

  När du än vill gå på fancy pants party är det bara att svänga förbi, så kan du bli våran supersöta vandrande skyltdocka. :)

  ReplyDelete
 3. Fanny! Jag blir lika glad varje gång jag traskar in i er butik och sitter där i en smärre evighet och pratar kläder, livet och allt möjligt med dig. Det är som mitt eget alldeles personliga vuxen-dagis typ. haha
  Ska sätta mig och göra ett inlägg om både butiken och din blogg i detta nu så att kanske lite fler hittar hit. Och jag gör det inte för att jag känner dig lite utan för att ni, och särskilt du, är så himla bra, trevliga och duktiga på det ni gör.

  Om jag skulle få låna något inför nästa vecka så vore det rart som socker. Nu vet jag inte om jag ska på något jättefancy men eftersom jag ska ha med ELLE och modefolk att göra är det alltid bra att ha fina kläder för människor undrar vart saker och plagg kommer ifrån - och det är ju bäst bäst reklam!
  Nu ska jag in och knycka lite bilder från hemsidan, och din blogg, bara så du vet så använder jag det och länkar tillbaka sen.
  Kram kram

  ReplyDelete
 4. Det är ett sant nöje att vara ditt vuxendagis. Jag kanske kan utvidga butiken med ett stort lekrum. Mmm, med bollhav!

  Du får gärna låna utstyrslar till din fashön vecka, det är ju finfin reklam för oss. Jag pular ner lite visitkort på kreativa ställen i kläderna bara, ha ha

  ReplyDelete
 5. <3!

  Förresten, kolla in min blogg nu vettja!

  ReplyDelete
 6. Det var så lite så med inlägget!
  Ni förtjänar all credd i världen för er fina fina butik.

  Åååh hårbandet! Jag ska kolla i lilla uggleplånboken hur det ser ut med pengar bara. (hej hej, här är tjejen som inte fått lön sen i juni eftersom arbetsgivare glömde bort mig..)
  Kommer inte riktigt ihåg vilken 70-talsklänningen från Carnaby st var? Hmm.

  ReplyDelete