Tuesday, 24 April 2012

Bamarang goes vintage - på torsdag smäller det!


Eftersom Kellerman Vintage numera säljer exklusivt online arbetar jag dagtid som inköpare på en ny medlemssida med utvald design, mode och allmänt ruskigt snygga saker till riktigt bra priser: www.bamarang.se . Och eftersom hjärtat fortfarande slår extra för vintage är det dags för en temadag på sidan - nu på Torsdag är det officiellt dags - Bamarang goes vintage!


Från torsdag morgon och i fem dagar framöver kan du handla underbar vintage till riktigt bra priser - som fantastiska kläder från Moddie....


.... vackra smycken från Ciamant - som den här snirkliga broschen från 1940-50-talet med turkos sten....


...vintage och retro slipsar från herrarna på Fjärilen - allt från smala stickade retrostilar till sidenskapelser från Armani, Fendi och fler.......och för dig som hellre shoppar inredning, dessa glödlampor från Mimime, som väl egentligen bör betraktas som konst? Designade för att efterlikna de underbara, tidiga glödlamporna vi ser i äldre bilder, men med modern funktion!


Se till att bli medlem nu - på www.bamarang.se - då kan du se alla kampanjer, vara först på plats på torsdag och dessutom få 150kr rabatt på ditt köp!

No comments:

Post a Comment